Management assistent en secretariële ondersteuning

 

 

Zoekt u een betrouwbare en ervaren notulist?

 

Ik ben iemand die haar mond houdt over wat ze hoort.
Daarnaast heb ik voor verschillende soorten organisaties genotuleerd. Ook met de opdracht dat mensen die niet bij de vergadering aanwezig waren, kunnen lezen wat er besproken is. Ook als er in de vergadering van de hak op de tak gesprongen wordt, komt alles over hetzelfde onderwerp bij elkaar te staan.
De combinatie van spreken en notuleren is niet voor iedereen goed te doen. Daarom is het handig als de eigen medewerkers zich op de vergadering kunnen concentreren en niemand zich met de verslaglegging hoeft bezig te houden. Daarnaast kan ik als notulist de voorzitter helpen om de tijd te bewaken. Hierdoor komt niemand te laat op een volgden afspraak omdat de vergadering erg is uitgelopen.

 

Heeft u correspondentie die u wilt uitbesteden?

 

Mails beantwoorden kan soms tijdrovend zijn als je eigenlijk gemakkelijker praat dan schrijft. Goed en duidelijk dingen uitleggen is niet iedereen gegeven. Misschien herinnert u zich wel de docent die alles heel goed wist, maar het niet kon uitleggen? Met “Jip en Janneke taal” raak je de klant kwijt omdat die zich niet serieus genomen voelt. Maar ook als die er niets van snapt, raak je de klant kwijt.
Datzelfde geldt ook voor brieven of offertes. Een heldere opbouw en correct taalgebruik maken het lezen een stuk gemakkelijker. Dat helpt mee aan het binnenhalen van orders en dus omzet.

 

 

Benieuwd wat ik voor uw organisatie kan betekenen? Ga dan naar de contactpagina.

 

Ik heb zowel als voorzitter als uurleider van De Watervrienden Zevenaar met Karin te maken gehad.  
Als uurleiders waren we ieder op een andere avond verantwoordelijk voor dezelfde zwemdiploma’s. We hebben enkele malen per jaar overleg gehad over de groepsindelingen na het afzwemmen. Hierbij bleek dat Karin in staat was om ook verder te kijken, tot na het afzwemmen erna. Als we samen in het zwembad waren, hadden we aan een half woord van elkaar genoeg. Karin was betrokken bij de kinderen en lesgevers die ze onder haar hoede had.  
Als voorzittter heb ik Karin als een betrouwbare secretaris leren kennen. Haar notulen waren op tijd en  duidelijk en goed verzorgd. Bij het project kaderwerving was zij een spil waar iedereen bij terecht kon met zijn of haar bijdrage.  
Door haar jarenlange betrokkenheid bij de vereniging, werden vragen als “hoe zat het ook alweer?” door Karin vlot beantwoord.

Fred Koonings

Voorzitter & uurleider, Watervrienden Zevenaar

 

Zoekt u iemand die een laatste keer door een publicatie heen gaat?

 

De nieuwe website of catalogus is er nu echt van gekomen. Maar voor alles online komt of naar de drukker gaat, is een laatste controle nodig. Degene die alles heeft geschreven of herschreven ziet de eigen vergissingen niet meer. Dit sluipt er soms in als je aan het begin van een zin iets verandert, dan heeft het einde soms ook een aanpassing nodig.
Dan ga ik hier als een stofkam doorheen om de laatste typefoutjes op te sporen. Dat kan zelfs een dubbele spatie zijn of een vergeten punt die ik zo op het spoor kom. De catalogus is toch het visitekaartje van uw bedrijf en gaat vaak minstens een jaar mee, dus die wilt u toch goed hebben?

 

Heeft u een evenement waardoor een paar extra handjes nodig zijn?

 

Een evenement organiseren vraagt vaak extra inzet van de eigen mensen. Voor jaarlijks terugkerende activiteiten ligt er meestal wel een draaiboek klaar en is iedereen daarop ingesteld.
Maar wat als het een nieuw of groter evenement wordt? Dan kunnen de normale werkzaamheden in het gedrang komen of er blijven regelzaken liggen. Ik ben iemand die goed vooruit kan denken en die de gemaakte planning bewaakt. Zodoende voorkomt u overbelasting van de eigen mensen. Zij kunnen u dan fit en stralend bijstaan op het grote moment en ik ben die dag de vraagbraak op de achtergrond.

 

Heeft u een andere wens met betrekking tot secretariële ondersteuning?

 

Staat hierboven niet beschreven wat u zoekt? Of wilt u meer informatie over wat ik voor uw organisatie kan betekenen?

Omdat ik onder de KOR 2020 val, breng ik geen btw in rekening.

Neem dan vrijblijvend contact op. Gebruik het contactformulier of bel mij op 06-17909495 of stuur een mail naar leegjerugzak@gmail.com