Financiële administratie

 

 

Heeft u als ondernemer geen tijd om uw financiële administratie bij te houden?

 

Als ondernemer wil je het liefst de hele tijd met je passie bezig zijn. De reden waarom je begonnen bent met je bedrijf, waar de inkomsten vandaan moeten komen.
Ik help u graag een enkele uren per week met het bijhouden van de dagelijkse administratie. Hieronder valt ook het factureren en debiteurenbeheer. Want zo kunt u ook zelf goed aan uw eigen betalingsverplichtingen voldoen. Het boeken van de inkoopfacturen en ze klaar zetten voor betaling.
Om te weten hoe u er voor staat, maak ik maandelijkse overzichten en verzorg ik de btw-aangifte. Hierdoor kunt u tijdig bijsturen als de inkomsten en uitgaven niet gelijk opgaan. Dit voorkomt verrassingen aan het einde van het jaar.
Wilt u daarnaast nog iemand die de offertes uitwerkt of de mail beantwoord? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

 

Zoekt u iemand die een nieuw boekhoudpakket gebruiksklaar kan maken?

 

Het vullen van een nieuw boekhoudpakket vraagt veel tijd. Tijd die uw eigen mensen van de financiële administratie niet altijd hebben. Alle gegevens van de bestaande klanten en leveranciers en artikelen moeten zorgvuldig worden overgenomen in het nieuwe pakket.
Natuurlijk is het DE mogelijkheid om bestanden op te schonen. U geeft zelf aan welke gegevens verouderd zijn en dus niet ingevoerd hoeven te worden. Wat overblijft wordt zorgvuldig overgenomen. Zo heeft u niet alleen een boekhoudpakket dat gebruiksklaar is, het bevat alleen de actuele gegevens van klanten, leveranciers en artikelen.
Uw eigen medewerkers hoeven alleen met het programma te leren werken.

 

Benieuwd wat ik voor uw organisatie kan betekenen? Ga dan naar de contactpagina.

Ik ben Jan van den Berg, ik ben sinds begin 2011 penningmeester van de Volksuniversiteit Zevenaar e.o. In deze hoedanigheid heb ik Karin leren kennen door haar werk als boekhouder. Met veel waardering heb ik de afgelopen jaren de werkzaamheden van Karin gevolgd.

Zij heeft laten zien over veel vakkennis, inzet, initiatief en doorzettingsvermogen te beschikken. Ze pakt met veel enthousiasme nieuwe situaties aan en weet die ook tot een goed einde te brengen. In het bijzonder heeft zij zich onderscheiden door haar werk bij de invoering van de BTW-plicht voor de Volksuniversiteit in 2013. Verder heeft zij door haar inspanningen in hoge mate bijgedragen aan de inzichtelijkheid van de boekhouding en de jaarrekeningen.

Jan van den Berg

Penningmeester, Volksuniversiteit Zevenaar e.o.

 

Heeft u iemand nodig, extra of  ter vervanging?

 

Gaat uw vaste medewerkster met zwangerschapsverlof of heeft u een medewerker die langere tijd niet beschikbaar is? Dan kan ik dat voor u opvullen. Door mijn ervaring in verschillende branches ben ik snel inzetbaar.
Is er wel sprake van groei, maar vindt u het moeilijk om iemand voor een (halve) dag aan te nemen? Geen enkel probleem, ook voor een paar uur per week kunt u bij mij terecht.

 

Zoekt u iemand die de administratieve processen kan beschrijven?

 

De administratieve processen vragen soms pas aandacht als er iets misgaat. Dan kan het gelijk heel kostbaar worden. Of als de accountant vraagt naar de Administratieve Organisatie.
Door het beschrijven van de processen kunt u zien waar er stappen worden overgeslagen of dubbel gedaan. Hierdoor kunt u onnodige kosten voorkomen. Bijvoorbeeld door efficiënter te werken.
Uiteraard let ik er bij de beschrijving van alle processen ook op of er een scheiding is tussen de bevoegdheden. Een extra oog kan vergissingen opmerken. En wordt de kans dat mensen in de verleiding komen om iets te doen wat u niet wilt kleiner.

 

Heeft u een andere wens met betrekking tot uw financiële administratie?

 

Staat hierboven niet beschreven wat u zoekt? Of wilt u meer informatie over wat ik voor uw organisatie kan betekenen?

Omdat ik onder de KOR val, breng ik geen btw in rekening.

Neem dan vrijblijvend contact op. Gebruik het contactformulier of bel mij op 06-17909495 of stuur een mail naar leegjerugzak@gmail.com